Γραφιστική

Λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, επαγγελματικές κάρτες και Newsletters, διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια, καταλόγους, περιοδικά, αφίσες, γραφικά εκθέσεωνσυσκευασίες, παρουσιάσεις σε CD, διαφημίσεις τύπου ... και άλλα πολλά.Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Ένα εταιρικό φυλλάδιο σχεδιάζεται έτσι ώστε να αποπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες σας τονίζοντας τις αξίες και την ηθική πίσω από την εταιρεία σας. Ο σκοπός του φυλλαδίου μπορεί να διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση. Μερικά έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες, ενώ άλλοι επικεντρώνονται στην πώληση ενός προϊόντος. Εμείς προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία σχεδιασμού φυλλαδίων της εταιρείας σας, συμπεριλαμβανομένων της σελιδοποίησης και τη μορφοποίησης. 

Περισσότερα...
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Όταν πρόκειται για την παρουσίαση μιας εταιρείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μια επαγγελματική κάρτα είναι η πρώτη εντύπωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή.

Περισσότερα...
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Μια αφίσα είναι μια οπτική παρουσίαση πληροφοριών και θα πρέπει να σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Ο σχεδιασμός της αφίσας πρέπει να μεταφέρει πληροφορίες και ταυτόχρονα να καλύπτει τις αισθητικές προτιμήσεις του κοινού. Γραφικά, φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα κλπ., είναι πολύ σημαντικά συστατικά της αφίσας. 

Περισσότερα...

Select Language / Επιλέξτε Γλώσσα