Φωτογραφία

Οι τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν: βιομηχανική φωτογραφία, αρχιτεκτονική φωτογραφία, editorial, φωτογράφηση κοσμημάτων, αντικειμένων, τη φωτογράφηση προϊόντων, εμπορική φωτογραφία, ψηφιακή φωτογραφία, επεξεργασία φωτογραφιών και αποκατάσταση, διόρθωση φωτογραφιών. Μπορούμε να παράγουμε ψηφιακές λήψεις σε εξωτερικούς χώρους, στο χώρο σας ή στο στούντιο.

Η επεξεργασία γίνεται από εμάς

Πριν οι τελικές εικόνες παραδοθούν σε σας, έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί. Κάθε εικόνα που παράγουμε έχει βελτιστοποιηθεί και ρετουσαριστεί από μας in-house, χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό υπολογιστών για να διασφαλιστεί ότι η φωτογραφία του προϊόντος σας είναι τέλεια.

Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Η Φωτογράφηση εσωτερικών χώρων για επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, ξενοδοχεία και εστιατόρια  είναι ένας απαιτητικός τομέας, διότι ο φωτογράφος πρέπει να εντοπίσει και στη συνέχεια να επιλύσει τεχνικά προβλήματα, όπως η ανακλαστικότητα, η προοπτική και θέματα μικτών φωτεινών πηγών θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά.

Περισσότερα...
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Η φωτογράφηση κοσμημάτων είναι η πιο δύσκολη, περίπλοκη και πολύπλοκη εργασία στην εμπορική φωτογραφία. Τα κοσμήματα είναι πολύ μικρά και πολύ αντανακλαστική. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα γι' αυτό και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία.

Περισσότερα...
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011

Η Αρχιτεκτονική Φωτογραφία τα καλύπτει όλα: εσωτερικούς χώρους, εξωτερικούς χώρους, ουρανοξύστες, κατοικίες, κτίρια γραφείων, εστιατόρια και ξενοδοχεία, θρησκευτικά κτίρια, μουσεία, ιστορικά κτίρια, καθώς και εξειδικευμένα θέματα όπως σκάλες, γλυπτά, και οροφές.

Περισσότερα....

Select Language / Επιλέξτε Γλώσσα