Η Φωτογράφηση εσωτερικών χώρων για επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, ξενοδοχεία και εστιατόρια  είναι ένας απαιτητικός τομέας, διότι ο φωτογράφος πρέπει να εντοπίσει και στη συνέχεια να επιλύσει τεχνικά προβλήματα, όπως η ανακλαστικότητα, η προοπτική και θέματα μικτών φωτεινών πηγών θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά.

Ο φωτογράφος εσωτερικών χώρων θα πρέπει να έχει καλή οπτική αίσθηση για να βρει την καλύτερη δυνατή οπτική γωνία του κάθε δωματίου, να συνθέσει την εικόνα, ακόμα και μετακινώντας διάφορα αντικείμενα (έπιπλα, φυτά, φωτιστικά, κλπ) για να επιτευχθεί το μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα. Έχει να επιτελέσει ένα πολύ δύσκολο έργο, δεδομένου ότι αυτό θα αλλάξει την πραγματική εμφάνιση του δωματίου εντελώς. Θα πρέπει να επιλύσει τεχνικά θέματα παραμορφώσεων του φακού και να δημιουργήσει τέλεια προοπτική (ένα από τα κορυφαία μυστικά της συνταγής) και στη συνέχεια να "χειραγωγήσει" τις πηγές φωτισμού για να δημιουργήσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα με τη σωστή χρήση διαφορετικών πηγών φωτισμού για να επιτευχθεί μια φυσική, ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα μια ακριβή ισορροπία θερμοκρασίας φωτός όλων των πηγών φωτισμού στην τελική φωτογραφία.

  • Εσωτερικό μεταλλικού κτιρίου κατα
  • IMG_5587
  • IMG_5684
  • Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
  • Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
  • Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

© Copyright Harris Dimoliatis. Κατοχυρωμένα Πνευματικά δικαιώματα.

Όλες οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου είναι πνευματική ιδιοκτησία του Χαρ. Δημολιάτη (PhotoGraphics) και δεν μπορείτε να τις αναπαραγάγετε ή διανείμετε χωρίς την γραπτή συναίνεση του δημιουργού.

Select Language / Επιλέξτε Γλώσσα