Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Το Web design περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δεξιότητες διαφόρων κλάδων για την παραγωγή και τη συντήρηση των δικτυακών τόπων όπως γραφικός σχεδιασμός της συνολικής εμφάνισης, εικόνες και σύμβολα, προγραμματισμό του κώδικα και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν είστε μια επιχείρηση ή οργανισμός που μόλις αρχίζει, ή μια επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ή απλά αν θέλετε να αναδιοργανώσετε ή να αναβαθμίσετε το site σας και να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά ή να συμμορφώνεται με τα νέα πρότυπα σχεδιασμού (html5, responsive κλπ), έχουμε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018

Πρόκειται μια πολύπλευρη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα την Πάτρα, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης, τραπεζικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για κόκκινα δάνεια και υπηρεσιών μετάφρασης, καθώς και στην παροχή μακροπρόθεσμων στρατηγικών αναδιάρθρωσης χρέους για οικογένειες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Go to ES CONSULTING...

Περισσότερα...
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Η ΤΕΚΝΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ιδρύθηκε το 1989, έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου για δίκτυα νερού και φυσικού αερίου, καθώς και την κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου και κλωβών ιχθυοκαλλιέργειας.

Go to TECHNIMA SA...

Περισσότερα...
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Η Κ. ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ Α.Ε. έχει εδραιωθεί και φημίζεται για την αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα, ευελιξία και αξεπέραστη τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, μεταλλικών κατασκευών για ενεργειακά έργα, μεταλλικών γεφυρών, γερανογεφυρών και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Go to K. LIAROMATIS SA...

Περισσότερα...

Select Language / Επιλέξτε Γλώσσα