enel

Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Portfolio

Web Design

Το Web design περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δεξιότητες διαφόρων κλάδων για την παραγωγή και τη συντήρηση των δικτυακών τόπων όπως γραφικός σχεδιασμός της συνολικής εμφάνισης, εικόνες και σύμβολα, προγραμματισμό του κώδικα και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν είστε μια επιχείρηση ή οργανισμός που μόλις αρχίζει, ή μια επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ή απλά αν θέλετε να αναδιοργανώσετε ή να αναβαθμίσετε το site σας και να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά ή να συμμορφώνεται με τα νέα πρότυπα σχεδιασμού (html5, responsive κλπ), έχουμε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Penetron Hellas​

H Penetron Hellas αποτελεί την πλέον πρωτοπόρο και καινοτόμο εταιρεία στο χώρο της αγοράς των εξειδικευμένων στεγανωτικών υλικών. Διαρθρωμένη και δομημένη σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας ICS/PENETRON INTERNATIONAL καλείται να προσφέρει μόνιμες λύσεις σε θέματα στεγανοποίησης σκυροδέματος και τσιμεντοκονιαμάτων με μία σειρά καινοτομικών υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται είτε κατά το στάδιο κατασκευής ενός έργου, είτε μετά την ολοκλήρωσή του.

Η ΤΕΚΝΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ιδρύθηκε το 1989, έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου για δίκτυα νερού και φυσικού αερίου, καθώς και την κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου και κλωβών ιχθυοκαλλιέργειας.

Η Κ. ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ Α.Ε. έχει εδραιωθεί και φημίζεται για την αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα, ευελιξία και αξεπέραστη τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, μεταλλικών κατασκευών για ενεργειακά έργα, μεταλλικών γεφυρών, γερανογεφυρών και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Η εταιρεία ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την εποπτεία και διαχείριση απαιτητικών τεχνικών έργων. Οι μηχανικοί της ομάδας έχουν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό σχεδιασμό σκυροδέματος, χάλυβα, τοιχοποιία και ξύλινες κατασκευές κάθε είδους. Έχει διεξάγει στατικές μελέτες για εμπορικές, πολιτιστικές, κατοικίες και βιομηχανικά κτίρια, γυμναστήρια και γήπεδα, γέφυρες, τοίχους αντιστήριξης και σιλό αποθήκευσης. Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στους ακόλουθους τομείς:

  • Στατικές Μελέτες
  • Αποκατάσταση Ιστορικών Κατασκευών και Μνημείων
  • Σχεδιασμός Γεφυρών
  • Αντιστηρίξεις & Σήραγγες

Σήμα κατατεθέν της εταιρείας είναι η απολαυστική μπουγάτσα, οι παραδοσιακές ηπειρώτικες γεύσεις, η τυρόπιτα, το γευστικό πεϊνιρλί και η απολαυστική πίτσα, που έχουν ανεβάσει την κόνιτσα-μπουγάτσα στην κορυφή, χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιπες παραδοσιακές γεύσεις.

Η εταιρεία Golden.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος από το 1999.

Ξεκινώντας από ένα μικρό συνοικιακό εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων και αποκτώντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, από τον σχεδιασμό μέχρι και το τελικό φινίρισμα, αρχικά η εταιρεία μας απευθύνθηκε στο χονδρικό εμπόριο.

Πρόκειται μια πολύπλευρη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα την Πάτρα, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης, τραπεζικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για κόκκινα δάνεια και υπηρεσιών μετάφρασης, καθώς και στην παροχή μακροπρόθεσμων στρατηγικών αναδιάρθρωσης χρέους για οικογένειες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ο Α.Σ. Ίφιτος της Πάτρας ιδρύθηκε το 2011 στην Πάτρα. Το όνομα του συλλόγου εμπνέεται από τον Ίφιτο Ίλιο, ο οποίος αναδιοργάνωσε τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες (776 π.Χ.) μετά από πρόταση του μαντείου των Δελφών και ίδρυσε την Ολυμπιακή εκεχειρία για πρώτη φορά.

Η διοίκηση του συλλόγου αποτελείται κυρίως από μέλη της οικογένειας του Θεόδωρου Ρεγκλή.

Ο Γιάννης Καρυτσιώτης γεννήθηκε στην Κόρινθο. Σπούδασε Σχέδιο Κλωστοϋφαντουργίας Μόδας στο Bradford Art College στην Αγγλία.

Μετά τις σπουδές του, σχεδίασε για τον Γιάννη Τσεκλένη (Ελλάδα), τα Ευρωπαϊκά τμήματα των Asics και NIKE, GAP Star (ΗΠΑ) και J.C. Penney (ΗΠΑ).

Κυκλοφόρησε τις δικές του ετικέτες σχεδιαστών «Γιάννης Καρυτσιώτης Limited Versions» το 1991 και «Καθημερινή» (εύκολη ένδυση) το 1997.

Κατάλογος Οδοντιατρικών εκδόσεων

You will find here five collections of women’s leather sandals: Boho | Luxury | Pirate | Museum | Animal Prints all inspired by my love of art, history, Greek mythology, wild animals, Mediterranean beaches and sunsets and, of course, my love of fine materials, textures and colors.

Anything from minimalist design sandals to fun, colorful edgy sandals that stimulate the visual senses. Regardless of style, all sandals are made with love, care and meticulous attention to detail.

Το Secrets to ENJOY GREECE είναι ένα περιοδικό Free Press τουρισμού.
Στις σελίδες του υπάρχουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, πληροφορίες και προτάσεις για κάθε μέρος της Ελλάδας. μικρές συμβουλές και «μυστικά» για να απολαύσετε την Ελλάδα, έτσι ώστε οι επισκέπτες να βιώσουν την Ελλάδα ως ντόπιοι.

Στο ENJOY NEWS θέλουμε πέρα της ειδησεογραφίας και από ό,τι συμβαίνει γύρω μας να έχουμε θέματα ενημερωτικά αλλά και ευχάριστα που θα καλύπτουν την καθημερινότητα μας. Αρθρα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για τον Άνθρωπο, τον Πολιτισμό, την Υγεία. Όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας.

Το Studio Boneli ξεκίνησε το δημιουργικό του δρόμο το 2009 στην Καλλιδρομίου και Εμ. Μπενάκη 114. Μία από τις πιο όμορφες γωνιές των Εξαρχείων, περιοχής στενά συνδεδεμένης με την τέχνη και την ελεύθερη έκφραση.

Το ξεκίνημα έγινε από την Emilia Boneli, καλλιτέχνη γραφίστα με μακρά πορεία στο χώρο της διαφήμισης, του κινηματογράφου και του design.

Η πρώτη παρουσίαση έργων έγινε στη γκαλερί Pro-Art στα Εξάρχεια. Βασικό στοιχείο έμπνευσης ήταν το χρώμα, οι ανταύγειες στο φως και οι ακανόνιστες φόρμες των ημιπολύτιμων λίθων.

Οι σειρές που παρουσιάστηκαν ονομάστηκαν CITY, LADY, SPORT, TENDER, GIVING και ACCESSORIES.

Ακολούθησαν συνεργασίες με το Μουσείο Μπενάκη Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, τον πολυχώρο Παρά Πέρα κ.α.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970, με έδρα την Αθήνα, από τον Νικόλαο Οικονόμου και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων και ειδικότερα σε μονόπετρα 18 καρατίων με διαμάντια. Σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονα φυσικά καταστήματα, στην περιοχή της Κρήτης που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες και στη περιοχή της Γλυφάδας που λειτουργεί όλο το χρόνο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα cosmicjewels.gr αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, εύκολες και κυρίως αξιόπιστες αγορές.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης υδραυλικών ειδών, υλικού, χρωμάτων, γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό για την επίβλεψη και την εφαρμογή των αντικειμένων της, καθώς και με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η οποία παρέχει εγγύηση προϊόντων, συνεχείς πληροφορίες για νέα είδη και ανάπτυξη τεχνολογίας, προσφέροντας τις καλύτερες και πληρέστερες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Αντικείμενο της εργασίας του είναι η εμπορία (χονδρική και λιανική) οικοδομικών υλικών, χρωμάτων αυτοκινήτων και οικοδομικών, και ειδικών εφαρμογών.